Melyik telefont vegyem lg vagy sony?
Figyelt kérdés
Lg g2/g3 vagy sony xperia z1/z2 ?
Esetleg mi az ami még megéri ? max 90 ezer forintot szánnék rá.
2015. febr. 11. 18:45
1/11 kérdező.. válasza:
90k-rt max lg g2-t kapsz.
De én vennék egy nexus5-t ennyiért,igaz használtan lehet már csak de megéri úgy is.
2/11 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy LG G2 32Gb. Ez a legkifizetődőbb. Meglepően sok újítást vezettek be ezen a telefonon.
A Z1-Z2 nagyon jó, elegáns, és Sony!
A por/vízhatlan tok miatt jóval többe kerül, mint amennyit ér, és ráadásul nem is olyan biztos a védelem.
3/11 anonim válasza:
Semelyikkel nem fogsz mellé. Én Sony párti vagyok, de ha nem tudnék venni Sony-t, akkor LG-t vennék. Ízlés kérdése az egész.
5/11 anonim válasza:
:O a Samsung csak a hűtőkhöz ért :3
6/11 kérdező.. válasza:
Igen a samsung hűtőkhöz valóban jobban ért mint a telefonokhoz.
7/11 anonim válasza:
A Sonyról nem hallottam sok rosszat,akiket ismerek mindenki szereti,de én az Lg g2-t venném meg:)
8/11 anonim válasza:
A Samsung még hűtőkből is rossz...
9/11 anonim válasza:
Én speciel lg-t vennék már csak azért is mert nagyon megszívtam egy z3 -al. Független , gyári garis. Olyan hézagok voltak a ház és a kijelző között , hogy kilatszódott a kijelző és LED fénye , elhalkult az alsó hangszóró , miután be küldtem a sonyba visszaküldték rosszul megcsinálva ... Kösz Sony , minőségtelen hulladék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!