Melyik a jobb teló és melyiknek fog csökkenni az ára jobban 5-6hónap múlva? (Bővebben lent)
A két telefon között sok különbség van.
1. - Operációs rendszer. A Spicán Android van, míg az Omnián Windows Mobile. Szerintem az Android a jobb, nekem Windows Mobile-om van, és néha lefagy, néha csak nagyon lassú. Ellenben apám Androidos telefonja megy mint állat.
Az Android Linux alapú, azaz ingyenes és nyílt forrású. Tehát az operációs rendszerét lehet ingyenesen frissíteni. A Windows Mobile-t nem, mert a Windows a Microsoft tulajdona, ugyanúgy fizetni kell érte, mint az asztali gépes Windowsért. Nincsenek rá ingyenes frissítések, csak akkor, ha a gyártó megveszi az újabb Windows Mobile-t. Nem hiszem, hogy a Samsung megvenné a Windows Mobile 7-et az Omniára.
2. - Szoftverek. Windows Mobile-ra kevés ingyenes játék/program van, ami van, az meg nem működik kifogástalanul. Az ingyenes szoftvert fejlesztők nem törődnek azzal, hogy szépen nézzen ki a programuk, így kb. úgy néz ki a program, mintha XP-n beállítanád, hogy nézzen ki úgy, mintha 95-ös lenne. Ezzel szemben Androidon ott az Android Market, sok-sok ingyenes, vagy csekély árú (0,5-1-2 USD) program, mert a fejlesztőknek ki van írva egy verseny, és emiatt mindenki próbál jó programot írni.
3. - Gyorsulásmérő. Windowsos telefonokban szokatlan dolog a gyorsulásmérő, így nem is igazán készülnek rá ezt használó programok. Viszont a legtöbb Androidos telefonban megvan, így olyan programból is sok van, amihez kell gyorsulásmérő. Pl. játékok.
... A ti az en vagyok egyedul mind a harom :D
Nagyon szivesen. Az arakrol nem tudok tul sokat, de szerintem a Spica lesz pont a dragabb, de megeri.
Az en Eten Glofiish M700-amat viheted 40k-ert...
Eddigi osszes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!