Ilyen létezik a T-mobil-nál?
Figyelt kérdés
legutób befizettünk majdnem 40.000 ft-os csekket a telóm lemaradását. kaptunk most még egy csekket a januáriról, a részlet összegét, meg amennyit beszéltem abban a hónapban, és kijött a beszélgetésre 5000 ft. néztünk is, hisz nem is tudtam beszélni, mivel levolt tiltva a kártyám mert lemaradásunk volt. bementünk megkérdeztük hogy ez hogy lehet hogy még így is fizetnem kell, és azt mondták hogy attól hogy levolt nekem tiltva és én nemtudtam hívni, attól más tudott! magyarán még én fizetek azért hogy engem felhívnak! ilyen létezik?? hogy még azt is nekem kell fizetni amikor engem hívnak? ez nagyon dúrva. néztünk is hogy pl decemberben 8000 ft-os csekk jött ki a beszélgetésemről, és ebben nincs benne a részletfizetés. mit csináljak? amikor aláírtuk a szerződést, egy szóval nem mondták,hogy nekem ilyenre számítanom kellesz, és majd azt fogják mondani hogy hát de aláírtam a papírokat :S segítség!! mit csináljak?? nem vagyunk milliomosok hogy minden hónapban 10 ezreket fizessek a telóra :(2010. febr. 10. 21:23
1/4 anonim válasza:
Biztos az "apróbetűs részben" volt egy ilyen kitétel, hogy ha fel vannak függesztve kimenő hívásaid, akkor a bejövőket is te állod. Nem tudom, én nem vagyok T-mobilos, csak találgatok. Hát én azt csinálnám, hogy valahogy kifizetném a fennálló elmaradásokat, és ha már nincs hűségidő, akkor megszüntetném az előfizetést, és kártyásra váltanék. (én is előfizetéses vagyok és már alig várom hogy leteljen a hűségidőm, soha többé nem leszek előfizetéses, szóval ezt csak magamból kiindulva írtam, hogy én ezt tenném) Ha még van rajta hűségidő, és nem tudod megszüntetni, vagy nem akarod, akkor addig amíg ez megy, hogy te fizetsz azért, amikor téged hívnak, akkor mondd meg annak akinek lehet, hogy ne ezen a számon hívjon, akinek nem tudod megmondani, annak meg ne vedd fel. Lehet hogy hülyeségeket írtam, de én talán ezeket próbálnám meg.
2/4 anonim válasza:
Ilyen apróbetűs rész még ha létezne is, semmis lenne. Ez ugyanis alapvető EU-s doktrinákat sért, tehát nem lehetne alkalmazni. A bejövő hívásért (a roaming és a "hívott fizet" kivételével) az fizet, aki a hívást KEZDEMÉNYEZTE. Ez alól sem apróbetűvel sem mással nem lehet eltérni.
A te eseted azonban ennél sokkal egyszerűbb.
Ugyanis amit kiszámláztak, az nem a beszélgetés, hanem a havidíj. DE A HAVIDÍJAD TELJES EGÉSZÉBEN LEBESZÉLHETŐ. Csak ugye te nem tudtad a tiltás miatt lebeszélni. De ettől függetlenül jogos a szolgáltató eljárása. A havi díj fedezi a szolgáltatás fenntartását - még ha átmenetileg az korlátozva is van.
Tehát az esetedben nem azért fizettél, mert téged hívtak, hanem a lebeszélhető havidíjad most nem volt lebeszélhető.
3/4 A kérdező kommentje:
nah az király.... egyikse jobb a másiknál...ha átváltok simán kártyásra akkor is kell fizetnem a havidíjat még ha nem is használom azt a kártyát?
2010. febr. 11. 06:43
4/4 anonim válasza:
Amíg le nem jár a hűségidő fizetned kell, még ha bele sem teszed a sim kártyát a telefonba. A lejárat után fölmondhatod az előfizetést és válthatsz feltöltősre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!