Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android 5. 0.2, Lollipopról...

Android 5. 0.2, Lollipopról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Moto G 2014-em van, és megérkezett rá ez a frissítés. Még 4.4.4-em van, nem mertem eddig frissíteni a rengeteg kritika miatt. Erről az új verzióról mi a véleményetek? Vagy várjak még 5.1-re, vagy még tovább? Nem szeretnék egy használhatatlan mobilt miatta.

2015. febr. 9. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Moto G 2013-am van, hetek óta 5.0.2-őt használok, nagyon jó.

Van hibája, pl. az üzemmód/hangerőszabályzás, az szimplán szörnyű, meg a heads up értesítések is zavaróak szerintem, ezen kívül nem tudok rosszat mondani rá.

Bugok nincsenek, üzemidő nem romlott (bár jobb sem lett), és nagyon szép lett az egész. Helyedben frissítenék, bár hallottam, hogy a Motorola valami memóriaproblémát nem javított ki, ez nem tudom az első vagy a második generációs Moto G-t érinti-e, mert én semmilyen problémát nem tapasztaltam.

2015. febr. 9. 18:38
 2/6 kérdező.. ***** válasza:

Nyugodtan frissítsd,nekem is moto g 2014-m van és frissítettem és semmi probléma nincs vele.Akku idő is javult egy picit.

De itt olvashatsz többet:

[link]

2015. febr. 9. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
ne tedd fel még, én nem tudom lenémítani!!! Ki kell kapcsolnom mikor megyek az egyetemre, mert megszólalna... nem tudom miért nem bírják normálisan kiadni.
2015. febr. 9. 18:56
 4/6 kérdező.. ***** válasza:
Én letudom némítani.
2015. febr. 9. 19:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. :) #4 Hogyan tudod lenémítani? Azt olvastam, ezt a funkciót kihagyták a lollipopból, csak rezgő van.
2015. febr. 9. 20:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Le lehet teljesen némítani, ha rámész a "none"-ra, de akkor igazából nem is lenémítja, hanem szimplán nem kapsz semmilyen értesítést.

Ez nem valami ideális megoldás, örülök, hogy behozták ezt a funkciót, mert jól tud jönni (bár a prioritás mód jobb, mert azért pár dolog, ami igazán fontos jó lenne ha tudna jelezni, hogy jött értesítés), de az, hogy kihagyták az igazi néma módot nagyon gáz.

Kb ez az egyetlen ok, ami miatt custom romot használok (na jó, más előnye is van).

2015. febr. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!