Márkó19 kérdése:
Gyors segítségre lenne szükségem! Telefon javítással foglalkozok és egy Samsung Galaxy Note2 Lte-n csináltam plexi cserét, összerakás után nem talál hálózatot és térerőt mit ronthattam el?
Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 21:53
1/6 anonim válasza:
Valami vezeték szétcsúszott, vagy forrasztás elengedett, esetleg valahol összezár. Szedd szét.
2/6 anonim válasza:
Minek foglalkozol ilyesmivel ha nem értesz hozzá?
3/6 anonim válasza:
Pontosan az ilyen esetek miatt nem szabad dilettáns idiótákra bízni javításokat, és házilag komolyabb alkatrészt cserélni semmiben.
4/6 A kérdező kommentje:
1. Én kúrvára nem ócsároltam le senkit.
Emberből vagyok énis tévedhetek.
Először lépett fel ilyen hiba de meg oldottam.
2.Ha nem bírsz normális dolgot irni inkább ne irj semmit te segg fej.
2015. febr. 9. 18:56
5/6 anonim válasza:
Nyugi papám, datubber csak azt próbálta elképzelni, milyen az, ha valaki "telefon javítással foglalkozik" és itt kérdezi meg a sok pancsertől, hogy miért nem sír a baba :)
6/6 anonim válasza:
Amilyen kemény a neved kb. olyan az eszed (0) zoligyerek-lehetsz kb 13 éves.Menj inkább a minecraft kategóriába
ez neked magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!