Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows (Phone) 10 Technical...

Windows (Phone) 10 Technical Preview elméletileg pár nap múlva elérhető lesz ha minden igaz. Hogyan lehetlesz majd letölteni?

Figyelt kérdés
Windows Insider fogja felajánlani a letöltést vagy valahogy másképpen lesz? Illetve hallottam valami olyasmit hogy csak akkor lehetséges ha feliratkozunk valahova.

2015. febr. 8. 21:50
 1/4 b95 ***** válasza:

A Windows Insider-en keresztül.

Azt viszont nem tudom, hogy a PfD-hez hasonlóan itt is regisztrálni kell-e, mint "fejlesztő", vagy csak elég az alkalmazás megléte.

Mindenesetre az appon belül be kell jelentkezni a Microsoft fiókoddal.

2015. febr. 8. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm..:) És amúgy azzal nincs gond ha magánszemélyként olyan telefonra telepítem amit mindennap használok?

Mint pl.: ugye a Windows 10 (PC) -nél mert ott azt ajánlják hogy egy tesztgépen mert a kiadott frissítések során gongok lehetnek.

2015. febr. 8. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugy tudom csak pfd-vel lesz elérhető egyelőre és fő cél a bugok felismerése. Tehát nem mindennapi használatra,lesz kiadva.
2015. febr. 8. 23:30
 4/4 b95 ***** válasza:

#3:

Pont hogy nem.

A PfD megy nyugdíjba, és helyette lesz a Windows Insider, az asztali Windows 10-zel azonos módon.

Kérdező:

A PfD vel szemben ezek nem RC, hanem alfa/béta buildek, azaz instabilabbak, mint a korábbi PfD előzetesek.

Tehát nem ajánlott elsőszámú mobilra felrakni.

Azaz célszerű várni egy hónapot az első ilyen build megérkezése után, hogy ne a saját károdon ismerd meg az első build hibáit. :)

2015. febr. 8. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!