Pénz nem számít. Milyen telefont vegyek? Melyik a legjobb?
Ez egyénfüggő nagyon :) Személy szerint nekem az álmaim netovábbja jelenleg egy HTC One M8 lenne.
Még szóba jöhetnek:
Sony Xperia Z2
LG G3
Samsung Galaxy Note 4
Kérdező legjobbat kérdezte, nem a legdrágábbat. Ezek a több ezer dolláros luxus telefonok meg hulladékok, csak a külsejük jó (sokszor még az se valami szép, csak olyan anyagból van).
Bár ez a telefon legdrágábbnak sem a legdrágább.
Kérdező:
legjobb nincs, van 5-10 telefon, ami szóba jöhet, mindegyiknek más előnye/hátránya van, és minden embernek más tetszik.
Ez a lista:
- Note 4
- Galaxy S5 (bár akkor már S6-ra érdemes lenne várni)
- Nexus 5
- Nexus 6
- Moto Maxx
- Moto X 2014
- Xperia Z3
- Xperia Z3 Compact
- OnePlus One
- HTC One M8 (bár akkor már M9-re kéne várni)
Androidosok közül kb ennyi (van még pár, csak azok itthon nehezebben kaphatók, pl. Xiaomi meg ilyenek), meg ott vannak a Lumiak, ha tetszik a WP.
A felsoroltak közül az összes telefon jó, de míg nekem a Galaxy S5 kínzás lenne, addig másnak az a kedvenc telefonja, szóval ízlések és pofonok.
Én pl. a OnePlus One-t válaszatnám, mert ott nem igazán vannak kompromisszumok. Hihetetlen jó üzemidő, közel stock Android, gyakori és gyors frissítésekkel, egyik legjobb kamera.
Többi telefon közül az összesre tudnék valami rosszat írni. One M8-nak szar a kamerája, Samsungok szoftveresen szarok (bár a Lollipopos TouchWiz már nem rossz, azzal már tudnám használni a Note 4-et is), Nexus 5-nek kicsi az aksija, Nexus 6-nak túl nagy a képernyője, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!