Új telefont akarok venni a közel jövőben 2 éves hűségidőre alábbiak közül kéne választani ebben kérném a segítségeteket Iphone 6, iphone 5s, Lg g3, sony z2-z3-z3c?
Telenor mi? XD
Én is nemrég vettem így telót, én akkor a Sony Z3 vagy iphone 6 plus között vacilláltam [LG G3 szerintem szar ezért szóba se jöhetett]
Androidból legutóbbi telóm miatt a tököm televolt azért ios fele húztam...
Sony ba még az tetszett, hogy 2 hangszóró x vízálló
De iphonennál ott volt a siri + jól optimalizált rendszer
[Nem mondom, hogy iosnál nincsenek hülyeségek, de egészjó]
Tehát végül iphone 6 mellet döntöttem, abból is a plus verizót nagy kijelző miatt
Ha esetleg Z3 vagy G3 érdekel ezek közül én a Z3-at ajánlom
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
#21 válaszban leírtam a legtöbb hátrányt, aku időt, véleményem
Ha van még kérdésed utána kérdezz
Iphonokról röviden : Milyen zene ? Vedd meg iTunes-on kategória. Nem tudsz rá semmit feltenni. Zárt rendszerű. a háttérképeden kívül semmit nem tudsz rajta beállítani. Felejtsd el.
LG G3 : Jó telefon, teljesítményből jeles, de felesleges a 4K kijelző. Sok aksit zabál.
Sony: Z2, Z3, jónak mondható, de semmiért nem vállal garanciát a SONY. Ha beázik annak ellenére hogy vízálló, te vagy a hibás...
Mit kellene, hogy vegyél ? Google Nexus 5. Sokkal olcsóbb mint a fent említett telefonok, de ár-érték arányban lehagyja mindet.
Mit tud ?
-4 mag, 2.3 Ghz Snapdragon 800 processzor,
-2G ram
- Full Hd kijelző
- bitang jó akkumlátor
- Mindig te leszel az első, aki megkapja a legújabb android frissítéseket.
- Én másfél éve használom ezt a telefont. Még soha sem akdt meg és soha sem okozott csalódást.
Ha mégsem választanál Nexus-t Akkor a G3-ra voksolnék. Az LG nem hanyagolja el a telefonjait úgy mint a SONY
ma 16:09
Te szellemileg alulkonszolidált!! Ha hülye vagy az iOS-hez, akkor minek írkálsz baromságokat. Méghogy nem lehet rá semmit sem tenni.
Tele van fizetős appal egyikért sem fizettem. Nincs feltörve. Ingyen jutottam hozzájuk és legálisan. Zenéből azt rakok rá amit akarok szintén INGYEN. Úgyhogy inkább máshol okoskodjál az iOS-ről, de inkább sehol. Mert sötét vagy hozzá PONT!
6# Én sem értem ha hülye vagy valamihez minek hozzászólni? Leírtad, volna h szerinted mit vegyen és, hogy miért és kész...
Saját zenéidet itunesen/itoolsal is átmásolhatod semmi perc alatt... [A gond ott van, ha nincsenek rendszerezve a zenék... mert zenelejátszóba nincs "mappánkénti rendezés" album, előadó dalok... itt meg szedd ki amit akarsz/ vagy megcsinálod lejátszási listába]
Saját csengőhangot is használhatsz de azt neked kell megcsinálni...
"Mindig te leszel az első, aki megkapja a legújabb android frissítéseket. "
Ez sem fog örökké tartani max 2 év, utána már ezt is leszarják
"Az LG nem hanyagolja el a telefonjait úgy mint a SONY"
Ebben is vitatkoznék 4x HD telefon után... LG leszarta... Pedig nem szar telefon volt...
Pont emiatt én lg telót soha többet nem veszek
"Ha beázik annak ellenére hogy vízálló, te vagy a hibás... "
Jó, hogy tegyük fel a hülye ember nyitva felejti a dugókat, és ugy dobja a vízbe, jó hogy ő a hibás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!