Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan csináljam meg? Valaki...

Hogyan csináljam meg? Valaki segít?

Figyelt kérdés
sony ericsson k800i-re játékot raktam a gépről én hülye kihúztam az adatkábelt miközben töltötte rá és azóta a telefon nem nyitja meg a játék és az alakalmazások mappát és nem tudom feltelepíteni a telefonról a játékot se. Mit csináljak hogyan lehet megcsinálni?
2010. febr. 10. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
háát van rá garancia??mert ha van,ne kockáztass:vidd vissza.Ha nincs,akkor nincs tippem,h mit tegyél :((
2010. febr. 10. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
szerviz
2010. febr. 10. 19:50
 3/5 anonim válasza:
Ha nincs garanciád akkor frissítsd a telefont.(Update Service a neve azt hiszem). Csak mielőtt frissíted mentsd ki a kameraalbum mappát a kapcsolatokat és az SMS-ket. Ha meg van akkor sztm jónak kell lennie. HA probléma van csak írj.
2010. febr. 11. 07:04
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen!! azt az Update Service programot letőltöm és megpróbálom hátha jó lesz kössz még 1xer
2010. febr. 11. 17:44
 5/5 anonim válasza:
Le lehet tölteni a Sony ericcson hivatalos oldaláról:)
2010. febr. 12. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!