Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom frissíteni az...

Miért nem tudom frissíteni az Androidot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy Jelly Bean (4.4.2) android van jelenleg a mobilomon. Nemrég a Wireless update kiírta, hogy frissítés érkezett, mikor elkezdtem pedig, azt írta ki, hogy: A frissítés le van tiltva, nincs elég energia. (röviden) és innen vagy abbahagyom vagy elkezdem az egészet. Leáll, egy 10 mp alatt újraindul, elkezd frissíteni és az az sd card-nál megáll és kész. Nem csinál tovább semmit (illetve kiírja, hogy HIBA). Ezek után (rossz módon mert máshogy nem megy) az aksit kivettem újraindítottam, és ugyanott voltam.

Kérlek segítsetek, nem tudom, hogy mit kellene tennem.

2015. febr. 6. 23:00
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném azt írja minimum 30% kell az akkumlátorba és 80%-on csináltam.
2015. febr. 6. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Akksi fel van toltve legalabb 80%-ra? Telon van eleg hely a frissitesnek? Ja, a 4.4.2 KitKat, nem Jelly Bean.
2015. febr. 6. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Most latom, hogy 80% megvan. Ugy nem probaltad, hogy kozben a telo be van dugva?
2015. febr. 6. 23:16
 4/6 A kérdező kommentje:
1-nek bocs elírtam, 4.2.2! a 2-nak nem úgy próbáltam.
2015. febr. 7. 07:43
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

(Ezt írja mikor updetolni akarok.)

2015. febr. 7. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Töltsd fel teljesen az akkut
2015. febr. 7. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!