Concorde 5500-ra jön Android 5. 0?
BMW meg akármilyen kocsi nem jó példa. Lehet nem lesz egyik évről a másikra 2x olyan gyors, de egyik pillanatról a másikra rögtön feleannyit ér. Pontosabban amint kigurulsz vele a boltból, eladni már feleannyiért sem tudod.
Szóval nem csak a telefonok tartják ilyen rosszul az árukat.
Egyébként én se veszek 100+ ezres telefont, de csak azért, mert nem megy olyan jól. Persze össze tudnám szedni rá a pénzt ha annyira érdekelne, de akkor másra nem jutna annyi (vagy egyáltalán nem is jutna rá), szóval én is max 60-70k-nál húzom meg a határt, de ettől még tudom, hogy a 100+ ezres mivel tud jobbat.
Egyáltalán nem is az a baj, hogy neked nincs 100 ezres telefonod, csak a hozzállásod meg hozzászólásoddal volt baj, hogy szerinted ez csak egy 15x5-ös műanyagdarab. Persze egyértelmű, hogy túloztál, de akkor is ez egy elég ronda mondat volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!