Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki tud segíteni? Van egy...

Valaki tud segíteni? Van egy Xperia Tipo telefonom, ami rootolás után pár órával nem kapcsol be! (többi lent)

Figyelt kérdés
Illetve, bekapcsol csak a Sony felirat után nem hajlandó semmit csinálni. Ezért azt szeretném kérdezni, hogy egy szoftverfrissítés megoldaná-e a problémát, vagy KUKA ?
2015. febr. 2. 14:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lépj be a CWM recoveryba és csinálj egy wipe data/factory reset-et.
2015. febr. 2. 14:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de én nem nagyon értek hozzá. Leírnád egy kicsit részletesebben, hogy hogy kell ezt csinálni! ( ha nem gond )
2015. febr. 2. 15:32
 3/14 anonim ***** válasza:

Én egy Xperia Solát vágtam haza a sok büzyköléssel(root,cwm és custum rom), szóval inkább fórumokat linkelek ahol vannak hozzáértők. :)

Ha nem megy az angol, próbáld Google fordítóval.

[link]

[link]

Viszont a belépéshez az is kell hogy legyen installálva a ClockWorkMod a telefonon.

További infó:

[link]

[link]

Még annyit tehetsz hogy elviszed szervizbe és ott talán tudnak vele csinálni valamit ha minden kötél szakad.

Az enyém azért kuka mert se a cwm recoveryba nem tudtam belépni, se új firmware-t nem tudtam flashelni, az OS sem indult és a gép sem ismerte fel. A Sola egy rakás szar, ezért javíttatni sem fogom, na de ez most mellékes. :)

Sok sikert.

2015. febr. 2. 15:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Egyébként én már próbáltam firmwaret rátenni a flashtool programmal, csak az sem engedte mert a telefon nem volt MTP módban. így meghogy nem tudom bekapcsolni ugye át sem tudom állítani! (nagyon bonyolult) xD
2015. febr. 2. 15:55
 5/14 anonim ***** válasza:
De felismerte a PC a telefont? Mert akkor nincs minden veszve.
2015. febr. 2. 15:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Aha felismerte a PC companion !!!
2015. febr. 2. 16:00
 7/14 anonim ***** válasza:

Akkor ez:

[link]

2015. febr. 2. 16:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor, ha elviszem szervízbe még menthető a telefon ?
2015. febr. 2. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
A Companionnal elvileg vissza tudod állítani a gyári állapotot a leírás szerint.
2015. febr. 2. 16:14
 10/14 A kérdező kommentje:
Most próbálom a Companionnal frissíteni a telefont, és amikor rányomok a frissítésre azt irja ki, hogy internetkapcsolata van a programnak szüksége. De internet kapcsolat, pedig van !!!
2015. febr. 2. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!