6500 mA-es akkumulátort tehetek a telefonomba?
SG s5 mini telefonom van, gyári akku 2100 mA.
Néztem a neten, van hozzá megfelelő méretben 6500 mA-es akkumulátor, ha ilyet tennék bele, működne?
Kétlem hogy találtál olyat,megfelelő méretben. Főleg nem magyarországon. Vagy ha mégis találtál volna,akkor maximum elméletben 6500mA.
Itt is pl vastaggabba van,mivel nem lehet ugyan akkorára megcsinálni egy majdnem 3x nagyobb kapacitásu akksit. A képeket látod,hogy kiáll az aksi a telefonból,direkt adnak hozzá olyan tokot,ammi hozzá illeszkedik,szerintem gusztustalanul néz ki.
Ha közel ugyanolyan méretű, mint a gyári, akkor tutira kamu.
A jelenlegi energiasűrűségnél nem nagyon tudnak számottevően nagyobbat előállítani, így a 6500 mAh legfeljebb 3x-os vastagság mellett érhető el.
A Mugen Power gyárt ilyen akkukat, és hátlapot is adnak hozzá.
A hátránya ennek az, hogy kissé drága + jelentősen megvastagítja a készüléket.
De ha ezeket bevállalod az üzemidő érdekében, akkor bátran lehet ilyet venni.
Egyébként a Mugen-nél kb. 3 héttel kell számolni, kb. annyi idő alatt ér ide, Hongkongból, lévén hogy ott a cég központja, és nem rendelkeznek európai raktárral.
(bár lehet, hogy ez azóta változott, hogy rendeltem volna tőlük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!