Telefon hiba vagy csak valami felhasználói gyengeség?
Kb két hónapja vettem egy sony z1 compackt telot és vannak vele gondjaim. Szoval, alkalmazások le állnak, videókat nem mindig indítja el, ha meg igen akkor nagyon sokat kell rá várni, pl skypeon ha megy a kamera nem élesít semmit
. Ez mitől lehet.. Igen első okos telefonom,ne bántsátok ... :D
Fogytán a RAM (rendszermemória) mert egy vagy több valami rendre lefoglalja.
Innen a legegyszerűbb igazából a rendszer visszaállítás lenne; (és ezzel együtt a fontos dolgokról egy biztonsági mentés) ha nem akarsz azzal szüttyögni, hogy mégis mik okozzák a gondot.
Azt leírod nagy vonalakban, hogy miket telepítettél a mobilodra? Hátha így is kiszűrhető a ludas.
Hát akkor lehet, hogy ha egy nagyobb képszerkesztés közepette keresnek Skype-on, akkor az már sok a telefonnak.
Biztos ami biztos, egy backup + hard reset sokat segíthet.
hát megmondom az őszintét, annyira nem hajtom meg a telefont szerintem, mint amennyire néha belassul meg szuttyog.. Na meg skype közbe semmi más nem megy vagyis amit használnék. A skype meg soha nem is fókuszált..
De nagyon köszönöm hogy segítettél! Puxababa ;)
Az egy dolog, hogy te nem tudsz róla, hogy mik mennek a háttérben, de attól még mennek azok a programok...
Azt meg te se gondolod komolyan, hogy fotós vagy, mert van egy okostelefonod, amin van Photoshop... Nem ettől lesz valaki fotós...
Nekem amúgy sem a Samsungomon, sem a Sony Ericsson Ray-emen, sem a z1 compactomon, sem pedig haverok más-más márkás telefonján nem fókuszál a Skype alatt a kamera... Szóval ha 5-6 különböző márkájú telefonon ugyanúgy nem működik valami, az az app hibája lesz.
Szerintem attól még lehet fotós, hogy mobilon fotosoppol.
Ez viszont megfordítva nyilván nem igaz. :)
Nyilván nem gondoltam komolyan, de látom érted a poént... Egyértelmű, hogy gépen pselek melót, ha telefonos a kép akkor az appon húzkodom a potikat.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!