Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ez? (bővebben lennt)

Miért van ez? (bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Van egy nagy gondom(vagyis nekem elég nagy gond)Pannonos vagyok!Amikor feltöltöm a kártyám..akkor megérkezik az sms-es és az üzenetbe mindig egy olyan áll h pl:feltöltöttük 3000FT-al egyenlegét, a mostani egyenlege -335 FT...Vásárlási keret :0

Ezt szokta írni és azért 3000 Forint is pénz.. mindig ha feltöltöm sokkal kevesebb lessz rajta.. Miért van ez? Valaki segitsen :)

2010. febr. 9. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt, tettem rá 5000et, és csak 1500 lett rajta, de mikor legközelebb tettem rá, akkor már nem csinálta =S
2010. febr. 9. 16:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem meg mindig csinállja :( pedig nem vagyok benne semmi internetes (fizetős oldin) :( szal nem tom mi van vele
2010. febr. 9. 17:33
 3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az sms díja miatt amit kiküld? Egyik barátnőmnek szokta ezt csinálni, mondjuk csak pár száz forintot vesz le, de ő azon is ki van bukva.
2010. febr. 9. 17:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Nemhiszem :/ még arról nem hallottam h van olyan :S Jó neki h csak pár száz forintot vesz le nekem meg van h több ezreket :'(
2010. febr. 9. 17:39
 5/6 anonim válasza:
Mikor pannonos voltam le lehetett menni azt hiszem 400 ft-ig minuszba, amit kövi egyenlegfeltöltéskor levonnak. A vásárlási keretről nem tudok, az nekem új :D
2010. febr. 11. 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem, hogy miért nem a szolgáltatód kérdezed meg. Mindegyiknek van ingyenesen hívható 0-24 órás ügyfélszolgálata, és egészen biztosan megmondják a pontos okát. Mellébeszélni sem fognak hiszen a beszélgetéseket rögzítik. Mire ezt a kérdést bepötyögöd, már fel is hívtad, komolyan nem értem ...

Egyébiránt bizonyos esetekben van olyan, hogy "mínuszba megy a számla", és ezt a különbözetet le is vonják az első adandó alkalommal (ami ugye az első feltöltés ....). Persze többezres különbség az már durva és nehezen is tudom elképzelni.

maci

2010. febr. 12. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!