Miért van ez? (bővebben lennt)
Van egy nagy gondom(vagyis nekem elég nagy gond)Pannonos vagyok!Amikor feltöltöm a kártyám..akkor megérkezik az sms-es és az üzenetbe mindig egy olyan áll h pl:feltöltöttük 3000FT-al egyenlegét, a mostani egyenlege -335 FT...Vásárlási keret :0
Ezt szokta írni és azért 3000 Forint is pénz.. mindig ha feltöltöm sokkal kevesebb lessz rajta.. Miért van ez? Valaki segitsen :)
Én meg azt nem értem, hogy miért nem a szolgáltatód kérdezed meg. Mindegyiknek van ingyenesen hívható 0-24 órás ügyfélszolgálata, és egészen biztosan megmondják a pontos okát. Mellébeszélni sem fognak hiszen a beszélgetéseket rögzítik. Mire ezt a kérdést bepötyögöd, már fel is hívtad, komolyan nem értem ...
Egyébiránt bizonyos esetekben van olyan, hogy "mínuszba megy a számla", és ezt a különbözetet le is vonják az első adandó alkalommal (ami ugye az első feltöltés ....). Persze többezres különbség az már durva és nehezen is tudom elképzelni.
maci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!