Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy tabletem és androidos...

MartinKeri kérdése:

Van egy tabletem és androidos sajna de szeretném ha windows 8.1 -es lenne lehetséges hogy teljes átalakuljon?

Figyelt kérdés
Van valamilyen program ami segít ??
2015. jan. 31. 21:24
 1/5 Boda Gergő ***** válasza:

Nem lehet Androidos eszközre Wint rakni.

Amúgy Google-t ismered-e?

2015. jan. 31. 21:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki ezt, olyan lesz, mint a WP. [link]
2015. jan. 31. 21:38
 3/5 anonim ***** válasza:
egy ilyen apptól közel sem lesz olyan, mintha wp-t használna
2015. febr. 1. 00:14
 4/5 Smileyhead ***** válasza:

Attól függ, hogy Windows 8.1-et, vagy Windows PHONE 8.1-et akarsz.

Sima Win 8.1-re van esély, ha elég erős a telefonod. (Amit kétlek, mert az Android kevés igényei miatt számítógépekhez viszonyítva NAGYON gyenge telókat csinálnak...)

Ha viszont WP8.1 kell, hát... az nem fog menni. A WP-okat máshogy építik fel, jobban hasonlítanak egymásra, és ezért más felépítésűek is. Vagyis az OS csak más alkatrészekkel működik, mint ami az Androidos telefonokban van.

Also, a Windows Phone operációs rendszer nem olyan rugalmas, mint az Android. Míg az android akár egy számítógépen is elfutna, ráadásul úgy, hogy a funkciók többsége még működik is, a Windows Phone csakis olyan hardveren működik, amire ki lett találva.

Ember, ez jó hosszúra sikerült. Na, mindegy, remélem segítettem! :)

2015. febr. 1. 21:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget hasznos volt:)
2015. febr. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!