Nokia Lumia 735-ös telefonnak 6,7 megapixeles a kamerája, hol lehet beállítani hogy hány pixeles képet szerenék csinálni?
A kettő közül a Lumia Camerát használd; sokkal jobb a felülete, és funkciógazdagabb is, mint az alap WP-s.
Utóbbi csak a nem-Lumiás WP mobiloknak van fenntartva.
Úgy látom, hogy nem lehet állítani; pedig úgy emlékeztem, hogy lehet. Fura. :-/
Egyébként a Mega- egy prefixum, 1 M = 1 000 000, mértékegységtől függetlenül. (pl. MegaOhm, MegaByte, Megabit, MegaJoule, MegaWatt, stb.)
Ezért hívják Megapixelnek, mert ez 1 millió pixelt jelent.
Innen már könnyű kitalálni, hogy a 6,7 Mpx megközelítőleg 6,7 millió pixel. Azért megközelítőleg, mert a gyártók rendszerint kerekíteni szoktak. Pl. a 6,69984-re 6,7-et mondanak.
A 960x540 = 518 400 vagyis 0,5 Mpx
épp ezzel van a bajom hogy az előlapi kamera is 960*540-eset csinál , meg a fő kamera is. Kell hogy lehessen valahol beállítani az biztos. Aki meg azt írja hogy megnyitom az appot, és ott a beállításokba.... konkrétabban, veszem a fáradtságot leírom mi van a beállításokba:
Na a kamera képen bebirom állitani:
Fényerő,Zársebesség,Érzékenység (ISO), Fókusz,Fehéregyensúly,
Akkor rámegyek rámegyek a pontokra alul, kijön hogy: alkalmazások(Lumia Camera, Twitter, Bring kereső vagy mi), elülső kamera, időzitő, expozíció-sorozat,és a várva várt beállítások!
Beállításokon belül: Foxus segédvénye, Szerkesztőrácsok, Oldalarány (16:9 4:3), Fotoklipek rögzítése, illetve az Alapértelmzeett beállítások használata.
Kérdezem én hogy hol van itt olyan hogy felbontás? Hogyan birom beállítani ? Mindentudó okos, aki azt írja hogy minek nekem ilyen telefon, kérlek segíts !
Megvan mi volt a baj hol van a csont elásva, valóban nem lehet állítani, de én voltam a hülye, mert Messengerrel toltam fel a képeket a gépemre... Az meg átméretezte. Kábellel simán megvan a megfelelő pixel szám.
Na már ezt is tudjuk! Alapból a legjobb felbontást használja, de én voltam a barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!