Van egy Nokia Lumia 800-as telefonnal nem birom a hivást befejezni. Hogy lehet?
Figyelt kérdés
Hivást inditok és a képernyő fekete lesz. Hang az megy de a képernyő nem. Próbáltam gyári beállitást is de nem megy. Segitsetek, mit csináljak?2015. jan. 31. 17:36
1/5 anonim válasza:
Ott valami szoftveres bibi lesz. Lehet kellene egy gyari visszaállítást csinálnod. 2 évig használtam Lumia 800 at és egyszersem tapasztaltam ilyet. Ha le akarod tenni akkor ott kell legyen a hívás befejezése érintőgomb a kihangosítás stb a kijelzőn.
2/5 b95 válasza:
Véletlenül nincs a mobilon fólia?
Ugyan nem ennél a típusnál, de a Lumia 920 esetén több embernél is a képernyő védő fólia eltakarta a közelségérzékelőt (vagy a fényérzékelőt, nem tudom már), ezért nem kapcsolt vissza a képernyő.
De az is előfordulhat, hogy a kérdéses szenzor egyáltalán nem is működik. Mondjuk erre kicsi az esély, de nem teljesen kizárt.
Meg persze az is lehet, hogy valami szoftveres gubanc van, de szerintem erre mégkisebb az esély.
3/5 A kérdező kommentje:
Csináltam gyári vissza állitást, fóliát leszedtem, aksit kikötöttem majd vissza de semmi..mehet kuka?
2015. febr. 1. 14:23
4/5 b95 válasza:
mielőtt kidobnád, azért vidd be a szervizbe, hátha tudnak vele csinálni valamit.
Ha mégis kidobnád, akkor azért az akkut szedd ki belőle, és azt az elemgyűjtőbe tedd. :D
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot megy a "hasznos válasz" másnéven like.:D
2015. febr. 1. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!