Nokia Lumia 730 személyes tapasztalatok?
Miért?
Processzor, ram, gpu, belsőmemória mérete, sőt a paraméterek is ugyan azok.
Amiben pedig különböznek:
- M2 32GB-ig bővíthető, a 730 128GB-ig
- M2 Kijelző: 540x960 k. TFT - 730: 1280x720 k.OLED
- M2 --- 730: 316 ppi pixelsűrűség, Gorilla Glass 3
- M2 Előlapi 0.3 MPx - 730 Előlapi: 5.0 MPx
- M2 Hátlapi kamera 1.3 MPx-lel jobb, de a Nokia leginkább kamerára gyúrt ebben a szériában, úgyhogy szerintem nem igazán verné benne az M2, sőt..
- WI-FI Directre nincs szükségem.
Emellett a 730 Dupla simes, szóval nem hiszem, hogy jobb lenne. Biztosra azonban nem mondom ki, mert még nem használtam mind a kettőt, de ebben az árkategóriában mindenféleképpen wp mellett a 730 jobb.
Szia!
Szerintem egy Lumia (így gondolok mostmár a Microsoftra is) se éri meg az árát. Nem akarom összetépni az álmaidat, de szerintem több negatív van ebben a mobiltelefonban, mint pozitív. :( Én egy Microsoft Lumia 315-ötöst, vagy nem is tudom már milyet akartam, de sokan lehúrrogták mielőtt megvettem volna. Hogy miért? Gagyi képminőségek, a soha le nem cserélődő, minden készülékben a Microsoft jellegű kezdőoldal, 480p minőségű kamera. Bár lehet, hogy a 730 nem olyan (mert én még nem láttam, most csak általánosságban beszélek), de az átlagos tapasztalata és véleménye az embernek Nokiáról az nem túl biztató. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!