Melyik a legjobb telefon 70. 000 Ft-ig játékra?
Nem fontos nagy gyártókat mondani csak az a lényeg hogy ezek a játékok jól fussanak el és a Real Racing 3 meg maxon.
A játékok:
Real Racing 3
Asphalt 8
Gt Racing 2
Modern Combat 4-5
A nem olyan nagy vagy ismert márkák alatt ilyen cégeket értek pl:Presigio,Xiaomi STB.
A válaszokat köszönöm!
Hát figyelj , hogyha tudod a játékok " gépigényét " telefonra ram meg mit tudjam mik vannak max ezeket össze adod , majd beállítod ezeket a paramétereket kidob neked telefont.
De amúgy szerintem valami nagy telefonon elfutnak : Sony de inkább nagyobb kategóriásak , Samsung Galaxy - k meg talán LG és Huawei
A real racing 3 tutira fut még a Redmi 1S-en is. És az bőven 70e alatt van. A xiaomi Mi2s is kijön 70e-ből, vagy a Redmi Note.
Azért a xiaomi elég nagy márka, csak itthon nem annyira ismer még. A 3. legnagyobb mobilgyártó. Ráadásul iszonyat durvák az új telefonjaik.
Sok xiaomi termék megfordult már a kezeim között és eddig sosem csalódtam bennük.
De nem hiszem el , hogy miért nem lehet beállítani azokat a rohadt paramétereket előbb küldtem el az oldalt is jó lehet be lett állítva nem tudom de beállítottam egy kettő adatot a többit majd maga az illető saját tetszése szerin beállítja
Nem unod még csámcsung-huszár???
Takarodj a samuiddal a p*cs*ba. Remélem minden galaxy rárohad a fos samura. Az A5 meg k*rv* drága.
70-ig:
Motorola Moto G (2nd gen)
Xiaomi Redmi 1S
Huawei Ascend G620s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!