Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fólia Sony Xperia Z1 Compact-o...

Fólia Sony Xperia Z1 Compact-on. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Bevittem fóliáztatni december végén a Sony Z1C-met (újan volt vásárolva), de a napokban feltűnt a fólia széle mellett egy másik fólia széle. Na, rákerestem erre Google-ön, de csak Z1-re kaptam videót, ott pedig egy screen protectorról beszélt, ami végeredményben a fólia, és ezt le is szedték a videóban, de ezzel le is jött a Sony logó. A Compactokkal is ez a helyzet, vagy csak az én szemem káprázik?:D

2015. jan. 29. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
A Sony a Z-nél a logót a fóliára tette, így valószínűleg így van az összes Zx telefon esetében.
2015. jan. 29. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, a z1 compacton is a fólián van a Sony felirat.
2015. jan. 30. 06:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz. :)
2015. jan. 30. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
a z,z1,z1 comact on van folia amin a sony logó van. de a z2,z3 mon már nincs. ott az üvegen van es ott már nincs is rajta fólia csak az üveg. de elvileg annak nem lenne szabad lejönnie
2015. febr. 3. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:

az a fólia amin a logó is van eredetileg azért van hogy használatbavételkor levedd, pont olyan mint minden telefonon a gyártási fólia, csak ezen van logó, a sok agyhalott meg rajtahagyja

vicces

2015. febr. 3. 16:44
 6/9 anonim ***** válasza:
nem ugyan olyan mint a gyártási fólia. ezt nem leget csak ugy leszedni nagyon erősen oda van ragasztva
2015. febr. 3. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:

5-ös, esetleg te vagy az agyhalott...

Mivel a z1 compact dobozának kibontása után amikor kiveszed a telefont, van rajta egy "gyártási" fólia, ami alatt van még egy, aminek a széleit szabad szemmel nem nagyon lehet egy könnyen észrevenni... Szóval inkább gondolkodj mielőtt tudatlanul hozzászólsz valamihez...

2015. febr. 3. 21:10
 8/9 anonim válasza:
Ha újonnan kiveszed a telefont a dobozból van rajta egy carbonszerű fólia ami könnyen lejön. A sony logós fóliát nehezebb leszedni és ha leszeded a garancia is ugrik. Egyébként ha leszeded érdemes valami erősebb fóliával pótolni mert nagyon vékony az érintő keret, nagyon könnyen sérül. Ha bereped pedig mélyen zsebre kell nyúlni mert nem olcsó a javítás!
2015. márc. 1. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 - A hülyeség határtalan. Dehogy ugrik a garancia a fólia leszedésétől, áhh, nem is kezdek el vitatkozni.
2015. márc. 1. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!