Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4et megéri megvenni ha...

Iphone 4et megéri megvenni ha megkapom 30 ezer alatt? mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés

az aksi ennyi év használat után amióta kiadhatták és lehet amennyi éves (nem tudom pontosan mennyi de sejtem h nem egy mai csirke )

nem lehet rossz az aksija? ha igen, mennyibe kerülne azt rendbe rakni? még mire figyeljek?

köszi eléőre is

2015. jan. 29. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:

2010-ben adták, szóval bőven nem mai. Sőt, már nem is támogatott, az iOS7 volt az utolsó amire frissíteni lehetett. Bár arra sem volt érdemes, mert nagyon belassította a készüléket.

Akksi csere iSamurai-ban garanciával 6990ft

2015. jan. 29. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
4-5 ezer lenne kb egy akksicsere...szóval ha mondjuk 25-ért meg tudod venni, és kicseréled az akksit, akkor esetleg megérné...bár tényleg az a helyzet, hogy lassú, és valószínű ősz után, mikor kijön az iOS 9, elkezdődnek nagyobb tömegekben az alkalmazások követelményei változni...most jelenleg még fel tudsz rá tenni egy Facebook alkalmazást, mert iOS 7 a minimum, de nem biztos, hogy ez megmarad.
2015. jan. 29. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:

nekem van egy 2011-es iphone 4-em

egész napot bírja a gyári aksija, semmi baja

30ért nem kapsz jobb telefont

2015. jan. 30. 10:50
 4/10 anonim ***** válasza:
én most vettem decemberbe egyet 27-ért. 2 éves és 3 hónapos most, utána lett nézve. gyári akksija van, én ha intenzíven használom akkor összevissza kb 6 órát használom netezésre-játékra egy nap, a többit készenlétbe van. így bírja ki reggel 6-tól este 8-ig, 15%-nál szoktam feltenni töltőre. 2 hete vettem egy tabletet, azóta vegyesen vannak nyúzva, így 2 napot bír ki. szóval ki lehet fogni :)
2015. jan. 30. 10:50
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi

még annyi kérdésem lenne, hogy nem tudja az eladója se a mail címére kikérni az új jelszót ,se azt a valamilyen jelszót

az mit jelent? ez mekkora gáz?

2015. jan. 30. 17:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Az bizony nagy gáz, nem ajánlom hogy megvedd.

Még az is elképzelhető, hogy lopott.

2015. jan. 30. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
az apple id-t nem tudja?
2015. jan. 31. 12:13
 8/10 A kérdező kommentje:

ja, nem tudja az apple idt

az mekkora gáz?

2015. jan. 31. 14:54
 9/10 anonim ***** válasza:
akkora, hogy anélkül használni sem tudod. csinálnál neki egy restore-t, anélkül nem tudod beaktiválni, és nem tudod megkerülni sem.
2015. jan. 31. 15:01
 10/10 A kérdező kommentje:
mi az a restore?
2015. jan. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!