Legjobb mobil készülék maximum 55K-ig?
milyen igényeid vannak? mekkora legyen kb. a telefon?
mindenkinek más a legjobb, de ha írsz pár dolgot, akkor tudok segíteni
Úgy tudom Lumia 735 drágább, de ha nem, akkor WP8-asok közül az a legjobb ennyiért.
Androidosok közül a Moto G a legjobb ennyiért, a 2014 viszont 60k, az első generációs kb ugyanolyan jó, csak abba szar a kamera, de kijön 50k-ból.
Xiaomi Redmi 1S
Motorola Moto G (2014)
Hát eddig csak Androidos telefonom van, de Lumián gondolkozom, mert a kamerája nagyon tetszik.
Lumia 730 és 735 kozott nem tudok donteni, ugyanis a két készülék teljesen ugyanolyan, azonban a 735-ben van LTE, de nano-simes, és az én T-mobilos kártyám viszont micro-sim, amit viszont tokéletes lenne a 730-ba. Szerintetek mi legyen?
Remélem nem komolyan mondod, hogy egy SIM kártya alapján választasz telefont...
Szóval egyszerű a választás: ha szükséged van 4G-re akkor 735, ha elég a 3G akkor 730.
Egyébként a Moto G 2014 is elég jó képeket lő, csak hogy egyet mutassak:
Bár a 735 gondolom jobb, nem néztem róla teszteket, de a Nokiakba elég jó kamerákat raknak.
SIM kártyát a szolgáltatónál cserélik, vagy gsm boltban vágják (valaki bemeri vállalni otthon, kézileg, de én se mertem)
úgyhogy a 735 belefér, akkor azt ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!