Biztonsági kód?
Figyelt kérdés
Telefonomon (Nokia 500) épp be akartam volna állítani, az adatforgalom számlálót, amikor biztonsági kódot kér! 5 csillag van ott tehát 5 jegyű. Onnan tudom, hogy a PIN kódnál 4 csillag van 4 számjegy ha több csillag = több számjegy. Visszatérve ide, én soha nem adtam meg neki semmilyen biztonsági kódot! Ugyanakkor csak akkor enged átírni, az adatforgalom mennyiséget ha azt megadom! De én nem írtam be ezelőtt soha ilyesmit! végigpróbáltam mindennel, az 5 db 0 az 1-5-ig, vagy az 5-0-ig mindent, de mindig ugyanaz! hibás kód, kérjük próbálja újra! 5 próbálkozás után 5 percre letilt! Hogyan jöjjek rá, hogy mi az a kód? Vagy irány a szervíz?2015. jan. 28. 17:39
1/2 vatafak válasza:
és a teló attól még működik vagy nem is enged továbblépni?
mert ha újraindítás után is rögtön ezt kérné akkor puk kódra gyanakodnék...
a teló tiéd újkorától?
2/2 A kérdező kommentje:
A telefon attól még működik! Úgy megy, hogy van egy megadott felhasználható adatmennyiség. És amikor kapok rá még adatmennyiséget, akkor át akarom állítani a számlálót, hogy heló, most nem ennyi MB van hanem ennyi. De amikor rányomok, hogy számláló módosítása: akkor írja be a biztonsági kódot! És akkor milyen kódot? Utoljára 3 hónapja állítottam be akkor semmilyen kódot nem kért most már kéri! Ha ki akarnám kapcsolni a biztonsági kód kérését, azt sem tudom, mert ahhoz is kéri a biztonsági kódot. PUK kód nem jött be! A telefon enyém újonnan vettem karácsonykor volt 3 éves. 2.5 évig bírta a gyári fólia, azóta nincs rajta semmilyen fólia ami védi a képernyőt, de mégis karcmentes, tehát vigyáztam rá.
2015. jan. 28. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!