Lesz iphone-om és a 4 vagy a 4s a jobb? 12 éves vagyok
ha jót akarsz magadnak 4S-t vegyél. azon még akár az iOS 8 is elfut, kisebb nagyobb hibákkal, de még használható. egyik barátomnak van azért tudom és ő sok rosszat nem mondott róla, viszont nekem 4 van. még akkor vettem mikor megjelent, de erre már nem merném felrakni az iOS 7-et mivel az előtte lévő 6-tal is épp hogy eldöcög, de használható. másik barátom (sima 4 van neki is) felrakta rá az iOS 7-et és ahogy próbálgattam nekem nagyon belassította és szerintem már közel használhatatlan.
szóval lehet megspórolonál rajta valamennyit ha sima 4-et veszel, de ha kicsit is hosszabb távra tervezel csak 4S és még használható is!
Hát szerintem venni se 4-t, se 4s-t nem érdemes már. Árulják ezeket még egyáltalán?
Ha már iPhone kell relatíve olcsón, akkor talán 5c.
Használtan se vennék 4-5 éves telefont, legfeljebb ha szinte ingyen utánam dobják.
12:13 as : várhatod, a tesóm ért az ilyenekhez és tud benne segíteni ..
12:16 , 12:41 , 12:58 , 12:59 : elmondom hogy egyáltalán nem azért kell hogy menőzzek vele! azért az ilyen idősek sokkal jobban ki tudják használni mint mondjuk 20 évesek.. ők nem játszanak rajta annyit.. a többieknek pedig köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!