Nokia lumia 930a akinek van esetleg megtudná mondani hogy neki milyen fajta fülhallgató jó?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy az enyém gyári hibás vagy valami mert volt egy fülhalgatom ami jo volt a telefonomhoz utána meg hirtelen csak az egyik szolt. Azt hittem elromlott ezért vettem egy újat és az sem volt jó kipróbáltam már sok fajtát hozzá még nokiátbisbde csak úgy jó ha sokszor mozgatom feszegetem. Az egyik az mindig szol de a másikhozbmozgatnom kell. Vajon akkor ez hibás vagy nem jok ezek a fülhallgatok hozzá?#okostelefon #Nokia lumia 939
2015. jan. 27. 20:55
1/1 anonim válasza:
barmilyen 3.5 jack fulhalgato jo hozza
a telefonnal van a bibi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!