Milyen olyan telefonok vannak, amelyiknek mind2 kamerájával lehet fotózni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 19:04
1/5 anonim válasza:
minek olyan telefon amin 22245234324 kamera van?
2/5 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyan két kamerás mobillal, amelyiknek bármelyik kamerája a kettőből használhatatlan lenne. Pl. n70, n82, 5800 xpress music (ezek mind két kamerások és holtbiztos, hogyha nincs fizikai vagy szoftveres akadálya, akkor az összes kamera használható min. fotózásra.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy van az a kamerája, amit videótelefonálásra lehet használni, és, hogy azzal lehessen fotózni.
2010. febr. 8. 19:22
4/5 anonim válasza:
ugy keressed, hogy 3G
3G-s telefonnal lehet videotelefonalni, amivel fenykepezni is lehet.
5/5 anonim válasza:
Öcsémnek Samsung 3G-s telefonja van...(nem új) és azzalpl lehet az első videotelefonálos kamerával képet készíteni.
Nekem Sony Ericsson K770i-m van és ezis 3G-s újabb mint az övé és ezzel nem lehet fotózni csak a rendes kamerájával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!