Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen olyan telefonok vannak,...

Milyen olyan telefonok vannak, amelyiknek mind2 kamerájával lehet fotózni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 19:04
 1/5 anonim válasza:
minek olyan telefon amin 22245234324 kamera van?
2010. febr. 8. 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam olyan két kamerás mobillal, amelyiknek bármelyik kamerája a kettőből használhatatlan lenne. Pl. n70, n82, 5800 xpress music (ezek mind két kamerások és holtbiztos, hogyha nincs fizikai vagy szoftveres akadálya, akkor az összes kamera használható min. fotózásra.
2010. febr. 8. 19:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy van az a kamerája, amit videótelefonálásra lehet használni, és, hogy azzal lehessen fotózni.
2010. febr. 8. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:

ugy keressed, hogy 3G

3G-s telefonnal lehet videotelefonalni, amivel fenykepezni is lehet.

2010. febr. 8. 19:28
 5/5 anonim válasza:

Öcsémnek Samsung 3G-s telefonja van...(nem új) és azzalpl lehet az első videotelefonálos kamerával képet készíteni.

Nekem Sony Ericsson K770i-m van és ezis 3G-s újabb mint az övé és ezzel nem lehet fotózni csak a rendes kamerájával

2010. febr. 8. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!