Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon legyen, már...

Melyik telefon legyen, már tényleg nemtudok dönteni?

Figyelt kérdés

-Újonnan kell

-Független

-Android legyen

-Min. 4,7 átmérőjű képernyő

-Max ár.: 80ezer ft

Amit eddig kinéztem:

-LG G3S

-Xiaomi Redmi 2

-LG G2

-Samsung Galaxy Ace 4

-Huawei Ascend P7

Eddig Xiaomi a legszimpibb de a szoftvertámogatása hosszútávon nem a legjobb (lehet tévedek?), LG G2 se lenne rossz de szerintem annak is hamarosan megszűnik, mivel LG G4 idén kijön, 2. generációs LG G2 meg szép lassan nem jönnek ki frissítések. Samsung ACE 4 akkumulátorra gyengusz ahogy hallottam, P7 meg amilyen erős hardverre, a tesztek alapján még egy Samsung S3 is alázza vagy egy szinten van, és akad a menüje.

2015. jan. 26. 11:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nézz rá ezekre is:

HTC Desire 816

Samsung Galaxy Note 3 Neo

Prestigio MultiPhone 5508 DUO

Ha egy picit hajlandó lennél rá többet áldozni, akkor ott a Nexus 5, azzal biztos nem lesz szoftveres problémád egy darabig :)

2015. jan. 26. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:

LG G2..négy db. van a családban nagy örömünkre..

nem kell leírni a G2-t, mert nagyon jó a 4.4.2.. a Z1-en próbáltam az 5.0-át, haát nemájultam el..

persze ez az én bajom...

szóval vedd meg a G2-t, nem bánod meg..

gyönyörű kép(retinaminőségű), kiváló kamera, gyors, mint a szél, 32Gb tároló, és mindent tud...4G, NFC, tv kimenet, és a legjobb a hátsó gomb..a kétkoppos indítás világszám..

2015. jan. 26. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Ezek közül G3S.
2015. jan. 26. 12:02
 4/4 anonim válasza:
M2 AQWA (Sony)
2015. jan. 29. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!