Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » DOOGEE DG800 - mennyibe...

Bheni21 kérdése:

DOOGEE DG800 - mennyibe került visszaküldeni normál légi postán Kínába?

Figyelt kérdés
Írtam az oldalnak ahonnan rendeltem, hogy mi a probléma. Azt mondták küldjem vissza normál légi postával. Hogy tudok ilyet intézni, esetleg volt már valakinek hasonló problémája? Mennyibe kerül egy normál légi posta?

2015. jan. 25. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem érkezik válasz, itt érdeklődj:

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 25. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnálom, hogy írok de nem a neked szükséges választ, de érdekelne melyik az a honlap ahonnan rendelsz és nem hogy garit nem adnak még neked kell postázgatnod és még csak el sem mondják hogyan? Hívd fel őket és mond meg ha azt mondják küld el légipostával akkor pontosan magyarázzák el, hogy hogyan. Ha nem mondják el írj a fogyasztóvédelemnek. A telód nem lesz tőle jobb de talán egy ilyen szemét oldallal is kevesebb lesz.
2015. jan. 26. 01:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebay-ről van?
2015. jan. 26. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 Nyilvánvalóan Kínából rendelte, ahol nem létezik fogyasztóvédelem.

#1 vagyok, ezt elfelejtettem linkelni:

[link]

Levélpostai küldemény Eu-n kívülre, 250-500g, ~2000-2-500, ha jót nézek.

2015. jan. 26. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Tinydealről van. Rendesek voltak, mert normálisan leírták hogy mit hogy, csak nem tudtam mennyibe kerülne visszaküldenem. Garancia van rá, csak a postát kell állnom, de szerintem azt bárhol kéne. Csak nem találtam értelmesen meg sehol hogy mennyi lenne visszaküldeni.

Köszi a válaszokat.

2015. jan. 27. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!