Apple iPhone 6 vagy Samsung Galaxy Note 4?
Ha a Note 2-őt szeretted (mind a nagy kijelzőt, mind a szoftvert), akkor a Note 4-et imádni fogod. Sokkal jobb, sokkal gyorsabb, a szoftver is sokat fejlődött, nagyon jó telefon.
Eléggé utálom a Samsungot, sosem vennék Samsung telefont, kivétel ez alól a Note 4. Bár a TouchWiz még most sem a legjobb rá, van kiszivárgott 5.0 ROM rá, ami 10/10-es, szóval amint lesz rá Lollipop egy nagyon komoly telefon lesz.
iPhone 6 sem rossz, de én nem szeretem az iOS-t.
utolsó talán az egyetlen, aki normálisan válaszolt, a többi csak fikázta ezt vagy azt indoklás nélkül.
szerintem valóban az lehet egy döntő tényező, hogyha most nincs semmi gondod a note 2-vel, akkor a 4-gyel sem lesz, és szeretni fogod.
én is úgy vagyok a samsung-al, hogy még véletlenül sem vennék, a másik dolog pedig a méret, ami engem jó messzire taszít egy ilyen note 4 méretű telefontól, de ezek mind magánvélemények, és igazából nem hinném, hogy a fentebb lévő indoklás nélküli válaszokból előrébb jutnál.
én személy szerint szeretem az iOS-t, sőt attól függetlenül, hogy kisebb telefonom van, amit hosszútávon nem szeretem a kezemben tartani, mert kényelmetlen, az iPhone 6-nak valahogy olyan jó lett a fogása, hogy még így is kényelmesebb, hogy kicsit nagyobb a sajátomnál.
őszintén nekem az op. rendszer nem is annyira fontos, a note 4 felé hajoltam inkább, mivel a note 2-t imádom, csak sajnos egy kicsit már kicsinek érzem a kezembe. nem tudom miért.
mindenkinek köszönöm a választ holnap megyek megnézni mindkettő telefont, de szerintem note 4 lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!