Szerintetek ez eredeti Iphone 5s?
Bontatlan a csomagolása, így a készüléket magát nem látom, ennyiből kellene következtetni, hogy eredeti-e?
Rákerestem Google-n az Iphone 5s dobozra és ilyen képeket találtam:
Ami aggaszt, hogy a hirdetett telefonnak a dobozán máshogy vannak elrendezve az ikonok:
Lehet, hogy időnként módosítottak a doboz kinézetén, nem értek hozzá, ezért tettem a fel a kérdést, mert nekem ez gyanús.
Hogyha a Serial Number-t elkérem, ami a doboz hátulján van, akkor azzal le tudom ellenőrizni, hogy eredeti-e?
Igen, mindig tartsd észben, hogy Magyarországon vagyunk, ahol imádják egymást átb**ni az emberek. Nagy értékű terméket csak személyesen, ha már meggyőződtél róla.
Ha az eladó kerüli a témát, kifogásokat talál ki, akkor egy szélhámos.
Egy linket kaphatnánk a termékről?
Eszemben sincs pénzt utalni :)
Utánvéttel venném, de akkor sem tudom kinyitni a dobozt mielőtt kifizetem.
Előző vagyok, közben megtaláltam.
88 ezerért agyonhasznált iPhone 5-öt nem kapsz, nem hogy új 5S-t.
Olyan kamu, mint a fene, ne is foglalkozz vele.
Persze, ezért szeretnék egy olyan számot pl., amit vissza tudok ellenőrizni. Van olyan oldal, ami az azonosító szám beírásával megadja, hogy eredeti-e. Azt kértem most el.
Ja igen, meg a számlát.
Bemegy egy boltba, megnézi egy eredeti dobozán a számot, és bemondja. Leellenőrzöd, kiírja, hogy eredeti. És elküld egy kamut.
De egyébként jól kiszúrtad a dobozt, az ikonok helyzete is bizonyítja, hogy átverés. Apple nem változtatja a dobozait, ha egyszer már piacra dobta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!