Megéri leváltanom a samsung s3 minimet egy iphone 4-re?
kb lassan 1 éve van meg.
de lefagy állandó jelleggel(többnyire kb 10-15mp-re,de van olyan hogy 1-2 percre is),teljesen belassul.
a fényképeket elhagyja.most épp nincs benne memokártya.csinálok egy képet,és van olyan amit már pár nap után nem jelenít meg.
arra gondoltam,vennék helyette egy iphone 4-et használtan,annak talán nem szaggat be a menüje.
az s3 minit is mennyire dicsérték,közben ha valamit csinálnék rajta(akár csak az üzeneteket nyitnám meg),akkor előbb gondolkodik és utána cselekszik.
vagy ha csak ennyi a baja,beküldhetem egyáltalán a szervízbe,hogy valahogy gyorsítsanak rajta?
mikor még új volt,olyan szépen gyorsan reagált mindenre,öröm volt használni.
de ha nincs agyonrakva appokkal,nem vírusos,és mindig frissíttem,akkor mitől lassulhat be?
Én sem értek hozzá,ezért nem is merek hozzányúlni.
megnéztem a linket,a samsung a legtöbb dologban jobb.
de pont ez benne az idegesítő hogy a papírforma szerint az egyik legjobb(abból az időből)közben meg használat közben egy sz.r...
Nem hiszem, hogy az iPhone4-re megéri cserélni. iOS7-tel elég komótosan működik, bár meg lehet szokni (lefagyni egyszer sem fagyott nálam). Kicsit jobb a kijelzője, bár kisebb, de ez a "retina display" azért odatesz.
"Óvatosan" használva lesz egy sokkal szebb (relatív persze) készüléked, ami a használhatóság szélén táncol, sokkal előrébb nem leszel, iPhone modellekből ma még az 5-ös a legrégebbi, ami jól használható, de az már nem az s3 mini kategória.
Köszönöm a válaszokat!
Úgy döntöttem,akkor inkább maradok a samsungnál.
majd valahogy megpróbálok türelmesebb lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!