Igazából ezek közül én nekem a Xiaomi és a Lenovo nem nagyon jön be,a WP-től pedig félek hogy semmi program nincs rá. Ja és annyi hogy nem nagyon tudok 50-nél többet kiadni egy telefonért,de azért köszi.
2015. jan. 25. 12:27
3/9 anonim válasza:
Attól függ, mik az igényeid. Én ebben az árkategóriában ezekben gondolkozok:
- Karbonn Sparkle V
- Microsoft Lumia 535
- Nokia Lumia 735
2015. jan. 25. 12:32
4/9 anonim válasza:
Mi az hogy nincs program WP-re ? Ki mondta ezt neked ?
Az igaz hogy nincs annyi, felesleges, selejt, hirdetésekkel teletolt, vírusos program rá, ami tönkretenné az OS-t...
Én elég sok programot használok, de egyet sem tudnék mondani ami nincs rá (amire szükség lenne persze).
"Fing hangok" alkalmazás sajnos nincs rá. Mekkora gáz :(
2015. jan. 25. 13:10
5/9 A kérdező kommentje:
Nem is a fing hangok programra gondoltam, de annyi játék gondolom nincs rá.. És hát nem tudom hogy több év anroid-dal eltöltött idő után meg tudom e szokni a WP-t.
2015. jan. 25. 13:37
6/9 anonim válasza:
Én 3 év Android után 2 nap alatt átálltam. Néha hiányzott az első 2 hétben az Android, mert azt a "logikát" kerestem itt is, de aztán elmúlt.
Bár szerintem egy telefon nem játékra való...na m1.
2015. jan. 25. 13:39
7/9 A kérdező kommentje:
Nem csak játékra használnám de azt ugye te se gondoltad komolyan hogy egy 50.000 forintos telefont csak telefonálásra használjam.. Inkább veszek akkor egy nokia 3310-t
2015. jan. 25. 13:41
8/9 anonim válasza:
Nem azt mondtam...
Csak szerintem NEM JÁTÉKRA való egy telefon.
2015. jan. 25. 14:04
9/9 kérdező.. válasza:
Ha csak hívásra kell akkor jó egy nyomógombos telefon is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!