Vásároltam egy Note 3-at és érdekes jelenségekre lettem figyelmes (akkumlátor)?
Figyelt kérdés
Nos, elsősorban is eléggé rendesen merül a telefon, és a másik dolog pedig pl: 82 százalékon volt az akkumlátor, újraindítottam a telefont és fel ugrott 87-re. normális?2015. jan. 24. 20:55
1/7 kérdező.. válasza:
Lehet még be kell neki járatódni.Várj 1-2 hetet,lehet elmúlik ha nem akkor szervíz vagy valami fogyasztja a háttérben.
2/7 A kérdező kommentje:
Használt a teló, csak ez a hirtelen megugrás érdekes számomra
2015. jan. 24. 21:11
3/7 kérdező.. válasza:
Ja így már más.Az nem jelent semmit,nekem is szokott +1,2%-t felmenni.Ha gyorsan merül akkor már kezd elhasználódni az akksi ha használtan vetted.
4/7 A kérdező kommentje:
Júniusban vette a srác, tehát cserélni kéne vagy mi?
2015. jan. 24. 21:23
5/7 kérdező.. válasza:
Akkor nem biztos,lehet csak valami eszi a háttérben.
6/7 anonim válasza:
Érdekes, ezt én is észrevettem, nekem már olyan is megtörtént, hogy 99%on voltam, közbe töltődött a telefonom. Egyszer csak újraindult, és leugrott 70%-ra. Szerintem a töltő lehet hibás..
7/7 anonim válasza:
Talán egy android 5.0 hiba megint?
Ha neked lollipop van rajta akkor szerintem közre működik.. Szerintem várj az akkumlátor vásárlással egy újabb android frissítésre. Hátha az rendbe hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!