Hol tudok venni mágneses töltőt SONY Xperia Z3 Compact telefonhoz?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni a telefonomhoz mágneses töltőt, de se a Media Markt-ban, se a T-mobile-nál nincsen.
Ami nagyon fontos hogy eredeti legyen. Egyébként nagyobb boltokban van-e pl.:Sony márka bolt?
2015. jan. 23. 15:40
1/4 Karcsi07 válasza:
árukeresőn megmutat mindent : [link]
3/4 altrifla válasza:
Ha a töltőkábelre gondolsz a dokkolócsatlakozóhoz, akkor én úgy tudom h azt külön nem forgalmaznak esetleg csak készülékcsomagban. Találhatsz eredetinek mondott példányokat.
Én vettem egy "kisiparit" teljesen jól működik.
Olyat is hallottam h veszel 1 dokkolót az abban lévő kábelt ki lehet venni és akkor nem kell a talapzatot is magaddal hurcolni.
ÓVAKODJ attól h fordítva csatlakoztatod! Az érintkezők NEM szimetrikusak, de fordítva is érintkezhetnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!