Miert csinalja ezt a messenger?
Figyelt kérdés
Iphone4s-em van es ugye le van töltve a messenger amikor valaki mondjuk fent van akkor EDDIG ezt írta ki: jelenleg elérhető
De MOST ezt irja: active now
Szóval angolul irja ugyanazt, igazából tudok angolul szóval ertem csak zavar :/
Ezen valahogy lehet valtoztatni?
2015. jan. 22. 13:58
1/8 Wadmalac válasza:
A facebook alapból állandóan keveri az angolt és a magyart, a messenger örökölte ezt a bugot.
2/8 A kérdező kommentje:
Es akkor ezen nem is lehet valtoztatni max várom a "csodát" hátha visszavált magyarra?
2015. jan. 22. 14:32
3/8 Wadmalac válasza:
Hát kb. ez a helyzet.
Lehet, hogy a messenger következő frissítésénél ez megtörténik.
Tarthatsz egy próbát, ha törlöd az alkalmazás adatait, talán visszaáll. Vagy nem.
Nekem randomban jönnek angol és magyar FB jelzések, bosszantó, de tulajdonképpen lényegtelen.
4/8 A kérdező kommentje:
Magoldodott :D
2015. jan. 22. 16:17
5/8 Wadmalac válasza:
Hogyan, egyszer csak jó lett? :)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem, töröltem es ujra letöltöttem ;)
2015. jan. 23. 14:29
7/8 Wadmalac válasza:
Hát igen, az gyakorlatilag ugyanaz, mintha törölted volna az alkalmazás adatokat. :)
8/8 A kérdező kommentje:
:)
2015. jan. 23. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!