Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek van clean master app a...

Akinek van clean master app a telefonján, segítene?

Figyelt kérdés
Csak biztosra akarok menni. Irja hogy pl telefonkönyv, galériában van szemét, ha telefonkönyvbe törlök akkor a névjegyek megmaradnak ugye? Ha meg galériában, akkor a képek?
2015. jan. 22. 11:46
1 2
 11/13 Ügyet Lenke ***** válasza:
0%

Off volt az elsőben

"Akik arról beszélnek, hogy a Clean Master xar, azok vagy olyan gyenge hardverű telón használták, hogy azt minden háttérben futó dolog megállítja, vagy simán nem tudják használni. A Clean Master olyan okos, mint aki használja. A porszívód sem használhatatlan xar attól, hogy te felporszívózod vele a zsebedből kiszóródott apródat, pendrive-odat, SD-kártyádat." - ez mér nem a kérdezőnek szólt.

Have a nice life :)

2015. jan. 23. 08:33
 12/13 Ügyet Lenke ***** válasza:
0%

kedves kérdező (bocs az előbbi offokért) az éremnek két oldala van, mint bárhol méshol is...olvass utána neten, sok felhasználó és szakértő véleményezi ezeket az aplikációkat

[link]

és ugyanerre, másnak is volt még ugyanolyan problémája mint nekem:

"I dumped it ages ago, all it kept doing was draining the battery horrendously on my nexus 7 and xperia z1, so now I haven't even considered putting it on my S5 ;-) Plus there were some serious questions about it's permissions and whether it was really a virus of some sort over on the clean master thread on XDA that were never answered by the devs so I've stayed well clear of it now."

2015. jan. 23. 08:45
 13/13 Koczur Adrián válasza:
Nekem megvan a Clean Master App és semmi baja a telómnak, nem értem mi bajotok nektek. -.-
2015. márc. 7. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!