IPhone 4 használtan venni?
Figyelt kérdés
OLXen néztem.
Nos 30000ft-ért szerintetek megéri?
iOS 7 fut rajta, illetve 16GB-os.
Akadt egy kis probléma, mivel úgy hallottam hogy ezek lelehetnek tiltva. Ez igaz? És ha megveszem egy ismeretlen eladótól akkor ő letilthatja bármikor ezáltal kicseszik velem? Én feloldhatom? Vagy hogy működik ez?
2015. jan. 21. 23:59
1/3 anonim válasza:
30ért megéri, ha nem túl rossz állapotú.
iCloud zár lehet rajta, de ezt utólag nem tudja letiltani, ha ki van jelentkezve belőle, tehát ezt személyesen meg kell nézni.
2/3 anonim válasza:
Le lehet tiltva, nem csak icloud záron. A szolgáltató is fekete listára tudja tenni, így semilyen SIM-et nem fog elfogadni, ez akkor szokott általában előfordulni ha előfizetésesen lett véve a telefon és nem lett fizetve a törlesztőrészlet
3/3 anonim válasza:
igen, ez is igaz, bár mivel 16 gigásról van szó, amit már jópár éve nem árulnak, erre kisebb esély van, hogy nemfizetés miatt le van tiltva. nyilván ezt is ki kell próbálni a saját sim kártyánkkal. javallott is vinni, illetve olyan helyre menni, ahol wifi van, mert az iCloud zárat úgy is el lehet rejteni, ha valaki csinál rajta egy restore-t, és úgyhagyja, ugyanis ha jól rémlik, akkor az első beállítás varázsló legvégén kell csak megadni az Apple ID-t, azelőtt kéne nethez csatlakozni, meg kér sim kártyát is, és ha ezek nincsenek, akkor csak akkor derül ki a dolog, miután hazavitted, és otthon próbálod aktiválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!