Melyik a jobb? Telekom, Telenor vagy Vodafone?
Nekem a Vodafone.
Telekomnál utáltam a bonyolult ügyintézést, hogy sokszor még az ügyfélszolgálaton sem tudják, hogy mit kell csinálni, hogy tök bonyolult az internetes felületű számlarendszerük.
Vodafone-nál mindent ezerszer könnyebb elintézni és sokkal kedvesebbek is.
Telenoros még nem voltam :)
ugyanolyan mind3, csak másban jók és rosszak, de a mérleg mindig egyensúlyban van.
többek szerint egy fertő, ami ebben az országban folyik, szolgáltatók között nincs valós verseny, és ez tök legális, gondolom a versenyhivatal is kicsit el van csitítva.
például mobilnet:
vodafone-nál:
990ért kapsz 100 MB netet, ha elfogy, kikapcsolják.
telekom-nál:
1190ért kapsz 200 MB netet, ha elfogy, lelassítják.
de mondjuk élsz azzal a lehetőséggel, hogy kártyásként feltöltési bónuszhoz jutsz.
ez vodafone-nál:
5000 Ft feltöltésre 1 GB adatforgalom, és nem is kell hozzá aktív mobilnet előfizetés
ugyanez telekomnál:
5000 Ft feltöltésre kapsz 100 MB adatforgalmat, és kell még hozzá aktív mobilnet előfizetés is...
na most melyiket választanád, ha ezek alapján akarsz dönteni?
én például pont ezen gondolkoztam el, mert amikor ismerősöm elmesélte, hogy 3000es feltöltéshez is 500 mega bónuszt adnak csak úgy, hirtelen elgondolkoztam, hogy hmm, lehet átmegyek vodafone-hoz. csak aztán meg kapcsoltam, hogy hoppá, de ha elfogy, akkor nem lesz semmilyen netem...
telekomnál meg konkrétan l_faszt se kapok, még drágább is maga a mobilnet egy kicsit, de legalább hó végéig biztos online lehetek valamilyen formában.
nyilván ha lenne verseny, akkor a vodafone is megjátszaná ezt a sebességlassítást...és akkor egyértelműen jobb lenne, és mennének át hozzá az ügyfelek...
A Telekom. Azért jó, mert:
- vannak korlátlan tematikus adatopciók - van Domino híváskérő
- olcsók a percdíjak és a szolgáltatások
- nem kapcsolják ki a netet az adatforglom elfogyása után
- nem hazudnak soha, mint a Telenornál
- a 1777-es Domino központon keresztül 65 Ft az egyenleginfó, de van *102#
- legolcsóbb a kártyás díjcsomagoknál a Domino Aktív, 650 Ft az időszaki díj, de nagyon megéri, és van hozzá Domino Aktív SMS, 150 Ft időszaki díjjal
- tele van a híváslistám
- a Next XL Aranytárskártya és a Next XL qrva jó
- van EU 100 és EU Plusz, és az EU Plusz Next XL Aranytárskártya, és Next XL-hez 0 Ft
- van T-Percek
- van Családbarát kedvezmény
- van feltöltési bónusz
- nem csinálnak az ügyfelekből hajléktalanokat, csöveseket, szegényeket, mint a Telenornál
- pehelykönnyű az ügyintézés, nem úgy, mint a Telenornál.
Telekom 6 eve vagyok elofizeteses.
Vodafont telenort nem probaltam de nem is akarom.
Telekomtol veszem a laptopot,telefont mindent korrekten leirnak a szamlan is. 2 evente egyszer megyek be atvenni a keszuleket , online intezem a befizeteseket.
6 ev alatt talan egyszer fordult elo az hogy fel napig gond volt a nettel de azt gondolom hogy ezt el lehet engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!