Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes Samsung Corby-t venni?

Érdemes Samsung Corby-t venni?

Figyelt kérdés
Nekem tetszik a Corby és valamilyen érintőkérnyőset szeretnék de nemtudom milyet.. Ha tud valaki valami jó érintőset atz is megírhatja :).S.O.S !!:D
2010. febr. 7. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
divatmobil 1 év múlva semmit sem fog érni
2010. febr. 7. 19:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Samsung S5230!
2010. febr. 7. 21:14
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát nekem tetszik a Samsung S5230 is...

de barátnőmnek olyan van.. és hát nem akarok egyformát...

és a Nokia 5800 milyen telóó ? =)

2010. febr. 9. 18:12
 4/7 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan vegyél olyat, ami neked tetszik. Vagy vedd meg más színben. :) Barátnőméknek ugyan olyan van (színben is). És nekik tetszik, hogy egyforma. AMúgy szerintem is s5230. =)

(bocsi hogy késve, de most találtam a kérdést.)

2010. márc. 12. 20:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Attol függ milyen árba vennél.... ha olcsobbat akarsz akkor a samsung s5320 ha drágábbat akkor samsung omnia2
2010. márc. 21. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
és az olcsobb kategóriába tartozik a lg kp500 is és az is jó teló
2010. márc. 21. 23:00
 7/7 anonim válasza:
a corby messze nem olyan jó, mint a star. mondjuk rengeteg a hasonlóság a samsung érintős telókban, de a star-nál ha elforgatod a telót, megy vele a kép. és még egy pár dolog van az ő javára. szóval inkább ezt ajánlom, árban pedig szinte megegyeznek. (van ahol drágább, van ahol olcsóbb.)
2010. márc. 31. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!