Milyen érintőképernyős telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Most a samsung s8300-at néztem ki, de sajnos nincs benne wifi :( ami fontos, hogy ne nokia legyen, mert nem jönnek be. (lehet, hogy jók, de nem az én stílusom) Lehetőleg 100e ft alatt legyen. Ami fontos, a zene,fényképezés,filmnézés, wifi :) Köszönöm előre is:)2010. febr. 7. 19:19
3/10 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok! Esetleg kifejtenétek véleményeiteket az ajánlott telefonokról? :)
2010. febr. 7. 19:40
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
omnia mert olcsóbb mint az Iphnone és kb egy szinten van
ha nokia nemjó
6/10 A kérdező kommentje:
kösz h írtatok! :)
2010. febr. 7. 19:50
7/10 A kérdező kommentje:
És mit gondoltok a HTC diamond 2-ről? tavasszal tervezek venni egyet, addigra remélem még lejebb megy az ára, hiszen így is már jó sokat esett.
2010. febr. 7. 19:57
9/10 anonim válasza:
ha tényleg fontos neked a multimédia (zene, film...) akkor Sony Ericsson Aino
10/10 anonim válasza:
*előző
Nagyon korrekt készülék, én is olyat vennék de mivel engem nem érdekelnek annyira az ilyen multimédiás cuccok ezért inkább a Samsung Omnia HD-t veszem meg, ez is nagyon jó telefon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!