Csengejázmin kérdése:
Samsung Galaxy Y Pro Duos mobilom van, , nem indul mit tegyek?
Figyelt kérdés
kicsuszott a lányom kezéböl, egy karcolas se nem lett rajta csak az elem esett ki belole persze azzonal visza raktam bekapcsoltam de mar nem idul el vagyis be kapcsol addig mig ki irja h samsung galaxi de mar tovabb nem megy mar a pin kod kéréséig nem jut el, , , , egyfolytában be kapcsol aztan ujra inditja magat aztan ujbol es ujbol, , , , kérlek ha tudtok segitsetek még csak egy honapja kaptam, , ,2015. jan. 19. 18:51
1/2 anonim válasza:
Meg lehet probalni a garanciat (ilyen esetekre mondjuk nem ervenyes, de ha nem lathato utesnyom a telon akkor talan beadhatod, hogy csak leallt) vagy ha nem akkor szerviz.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm.. :) holnap szervisbe viszem
2015. jan. 20. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!