Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van szótár a samsung corby-n?

Van szótár a samsung corby-n?

Figyelt kérdés

Állítólag van rajta szótár alapból, azt olvastam, és a saturnban is kipróbáltam, azon is volt szótár. Vettem egy ilyen telót, és nem találom sehol. Vagy valahonnan le kell tölteni?

más: Nektek is meggyűlt a bajotok a fájlátvitelekkel gép és mobil között?

Életemben nem szenvedtem ennyit egy új mobillal... lehet h csak azért mert eddig nem volt samsungom

2010. febr. 7. 17:43
 1/7 anonim válasza:
nincs
2010. febr. 23. 16:02
 2/7 anonim válasza:

első vagyok

nekem is corby-m van és nincs rajta...sztem lekell valahonnan tölteni.

és nem szoktam a gépről letölteni cuccokat :)

2010. febr. 23. 16:05
 3/7 A kérdező kommentje:

Érdekes...

Azóta volt szervízben, szoftverfrissítésen.

Olyan kellemetlen, hogy megpróbálják az embert átvágni. Nem a szótár miatt vettem meg a telót, de ha már valamit beharangoznak (óriáscorby-n is van szótár) akkor már illene úgy adni. Vagy felkészülni rendes információkkal, hogy ne a vevőnek kelljen 5 kört futnia, hogy kiderüljön mi van. És most úgy tűnik a képernyőm is szórakozik. :(

2010. febr. 23. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
[link] innen letudod tölteni a szótárakat, átküldöd, vagy usbvel átrakod a telóra és feltelepíted, nekem nagyon bejön, nagyon sok szó van benne! hajrá;)
2010. febr. 23. 19:44
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2010. febr. 24. 18:48
 6/7 anonim válasza:
nekem van rajta:D meg mindenkinek akit ismerek...
2011. márc. 8. 15:04
 7/7 anonim válasza:
És honnan tudok letölteni magyar-szerb-magyar szótárt? (de az sem abj, ha csak angol-szerb-angol van).
2012. máj. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!