Mit csináljak a telefonommal?
Te most arra gondolsz hogy amikor az interneten kijön az a sok hülye reklám hogy 11243 millió virus van a telómon és te ezeket el is hiszed? Ezek csak reklámok amik még csak nem is rendelkeznek az ilyen dolgok megállapításokhoz szükséges hozzáféréssel(mert szép is lenne ha minden egyes weblap teljes hozzáféréssel rendelkezne a gépünk vagy telefonunk fölött) és ezáltal információkkal sem. Azért írnak ekkora hülyeségeket mert átlag felhasználó ezt simán beveszi és letöltik a hülye semmirevaló(vagyis de a telefon lassítására és a tárhely tökéletes teletöltésére) programjaikat.
Terápia:
Első körben ajánlott ezek után egy gyári beállítások visszaállítását és a belső tárhely törlését csinálni hogy újra normálisan teljes teljesítményen működjön a telefonod.
Aztán ajánlott nem bedőlni minden reklámnak(pl 7 kb tárhely ez eleve lehetetlen, mert a rendszer ezt biztos hogy nem engedi meg), és a Play áruházban is vigyázz arra hogy mit frissítesz mert amit nem használsz azt nem szabad mert csak fölöslegesen van fenn sőt az ilyen alkalmazásokat ajánoltt tiltani de csak azt amiről tudod hogy tényleg nem használod.
Szerintem te nem értetted meg hogy mit próbáltam elmagyarázni. Az SMS-es Clean Master programról én is tudom hogy egy és ugyanaz a kiadójuk de ettől még nem szükségszerű fölrakni mert érdekes én általánosan SEMMILYEN ilyen típusú programot nem használok, mert nincs rá szükség, mert csak visszafogja a telefon teljesítményét az ilyen programok tartós használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!