Tudják a szervizben ha beázott egy Galaxy S5?
A telefon működik,csak néha vibrál a kép,
nem direkt ázott be,a kereszt fiam ejtette a kádba,és le esett a hátlap.
Nos ha napokig szárítom,akkor a szervizben tudják hogy ez a telefon be volt ázva?
Vagy mi ilyenkor a teendő?
És hol található az a cucc ami mutatja hgy vizet kapott a telefon?akku alatt?vagy a belselyében?
Mert nem akarom veszni hagyni,mert bekapcsol meg működik is csal nincs biztosítás és még a 60napom belül vagyok és kötnék rá biztosítást és pár hétre rá meg kicseréltetném ujra
"És hol található az a cucc ami mutatja hgy vizet kapott a telefon?akku alatt?vagy a belselyében?"
Sonyknál a védőkupakok alatti kis fehér kockák. Vízre bepirosodik.
gondolom a szerviz munkájának megkönnyítésére belülre is raknak ilyeneket.
"nincs biztosítás és még a 60napom belül vagyok és kötnék rá biztosítást és pár hétre rá meg kicseréltetném ujra"
Hát, én úgy tudom, ha nem készülék-vásárláskor kötöd a biztosítást, akkor kell hozzá egy állapot-felmérés is, ott meg szerintem a beázásod lebukik.
Ez a biztosítási csalás kísérletének egy enyhébb változata, én nem próbálnék ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!