Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telefon 65 ezer...

Androidos telefon 65 ezer forint környékén?

Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Ujonnan Moto G 2014, haszbaltan valamelyik Nexus keszulek.
2015. jan. 18. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:

Na jó azért tegyük hozzá hogy nem csak a stock androidos telefonok léteznek és nem csak kizárólag a teljesítmény a fontos egy telefonnál.

Kérdező: Nem tudom mekkora nálad a max kijelző mértet, de ha mindegy(bár ezt nem hiszem) akkor Z ultra(6,3 inch) amiben ha nem is a mai csúcstechnológia van akkor is mindenből a majdnem legjobbat adja ez a telefon(egyébként ha ez nem lenne jó akkor van még Xperia Z de az legolcsóbban is 74K, bár szerintem nagyon megéri mert van ilyenje van az egyik ismerősömnek és piszok jó telefon).

De ha leírnád hogy pontosan milyenre gondoltál akkor talán könnyebben be lehetne lőni hogy milyen telefonok közt kéne kutatni és mire kéne figyelni.

2015. jan. 18. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Használtan ennyiért max Nexus 4 van, aminek szörnyen szar az üzemideje, Nexus 5 meg drágább, így maradt a Moto G 2014, legjobb középkategóriás készülék.
2015. jan. 18. 20:39
 4/8 kérdező.. ***** válasza:

Moto G 2014,nincs jobb nála ha stock ha nem.

Egyébként még 2 hete volt 50k-rt újonnan nexus 4 az expansyson.

2015. jan. 18. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Hol lehet kapni Z Ultrat 65 kornyeken?
2015. jan. 18. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
itt: [link]
2015. jan. 18. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Garancia nélkül inkább nem vennék telefont (tudom, adnak bolti garanciát, de az gyakorlatilag olyan, mintha nem is létezne).

Egyébként meg jól írta #4, ha stock, ha nem stock, nincs a Moto G-nél jobb telefon ennyi pénzért.

2015. jan. 18. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:
35 ezerrel a piaci atlagar alatt en inkabb azon gondolkoznek, hogy hol fogom megszivni, nem azon hogy mekkora uzletet csinaltam...de ha valoban semmi trukk nem lenne, akkor pedig tenyleg egy jo valasztas lenne a Z Ultra.
2015. jan. 19. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!