Mi a véleményetek erről a telefonról?
Mármint: M2 VS Lenovo A536
Valójában nálam az A536-as számításba sem kerülne mivel ez a telefon egyrészt egy MTK SoC-t használ(én eleve ilyesmiért nem is lennék hajlandó fizetni ennyi pénzt max 20k), egyébként valaki már írta hogy a felbontás és igaza is volt mert 5 inch-en már tényleg eléggé kevésnek számít a 854 X 480-as felbontás(amúgy ebben is jobb az M2 4,8 inch-en 540 x 960-as). Ja és a szoftver hát nekem a SONY szoftvere sokkal jobban tetszik mint a Lenovo-é, mind a kinézet(a szoftver és maga a telefon is), mind az Extrák(még ha nincs is annyi mint a TouchWizben), de ez már tényleg személyes vélemény.
Remélem valamit sikerült azért segítenem, de mondom én ilyesmin nem is gondolkodnék, mert egyértelműen az M2 jobb(persze biztos van olyan akinek nem tetszik).
!!!Ha nem szoktál/fogsz Android szoftver módosítani akkor ne vedd figyelembe!!!
Egyébként ha Sony-t veszel akkor próbáld meg ne szolgáltatótól venni(a lényeg hogy független legyen), mert így lesz lehetőség arra is hogy a garancia lejárta után(megéri várni addig mert ki tudja mi lesz még a jövőben) ,ha már nincs rá hivatalos támogatás akkor is tudj fölrakni pl ha lesz CyanogenMod-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!