IPhone 5s MT6572 Mi a véleményetek a telefontól? A többi lent.
Figyelt kérdés
Hello!Ugyebár tudjátok, hogy ez egy klón..tehát nem eredeti.Azonban nem szabad elfelejteni, hogy két fajta klón van. A JAVA alapú és az Android alapú.Ez egy Android alapú.A termék adatai:
1.0 Ghz Dual Core
8GB ROM + 512MB RAM (Majd ez valaki elmagyarázhatná hogy is van)
ANDROID 4.2.2
1900 aMh akksi
Nagyjából ennyi lenne.Mi a véleményetek a telefonról?Szerintetek tud annyit mint egy Samsung Galaxy Trend Plus vagy Jiayu F1 vagy Navon Mizu M400? Válaszotokat előre is köszönöm. Igazából nekem csak 3-4, maximum 5 alkalmazásra lenne szűkségem.
2015. jan. 17. 22:20
11/13 anonim válasza:
Android egy Java alapú hulladék, ezért perelte be az oracle 3 éve a guglit. Szóval nem is értem miről beszélsz.
Ezért akad meg 8 mag alatt 4 giga memóriával.
Ezek a klónok kb 2-3 hónapig bírják.
12/13 A kérdező kommentje:
Nem értem..ha az öcsémnek a Navon Mizuja kibír 2-3 évet akkor ez miért ne bírna ki?Ugyan azok tulajdonságok, sőt most tudtam meg hogy ebbe 2100 mAh akksi van.Esetleg akinek van tapasztalata az is írjon kérem!
2015. jan. 18. 09:02
13/13 anonim válasza:
de míg egy navonnál kicsit is odafigyelnek a minőségre, addig egy klónnál a legkevésbé...az a legfőbb szempont, hogy legjobban hasonlítson az eredetire...a hardvert meg belehányják...a szoftver is szintén...csinálnak rá egy iOS-re hajazó launchert, de azzal senki nem foglalkozik, hogy jól is működjön...csak hasonlítson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!