Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb telefon? LG...

Melyik a jobb telefon? LG kp502 vagy SAMSUNG 5230?

Figyelt kérdés
Én Samsung s5230-at kapok,ezért kérdezem.
2010. febr. 7. 13:50
 1/10 anonim ***** válasza:
2010. febr. 7. 14:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha azt kapsz akkor nem mindegy,hogy jobb-e az Lg kp502?

Amúgy 100 ilyen kérdés van, csak az itteni keresőt kellene használni.Csak egy példa,de egyenként is rákereshetsz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=Lg+kp502+sam..

Amúgy én a samsungra szavazok.

2010. febr. 7. 14:47
 3/10 A kérdező kommentje:
de bunkó vagy te...xD
2010. febr. 7. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Azért bunkó, b.meg, mert leírta, hogy már 10.000-en megkérdezték ugyanezt?

kár hogy ilyen olcsó érintős telók is vannak. Minden kis hülye rib.anc elkezd vele menőzni, hogy "milyen menő érintős telóm van". Mindkét telefon egy rakás f.os.

Az iPhone a legjobb, ezt nem lehet vitatni. Mások azért sz@rozzák mert nekik nincs pénük rá.

2010. febr. 7. 16:56
 5/10 A kérdező kommentje:
A minden kis hülye ribanccal rám céloztál?Mert akkor ideje lenne,hogy visszafogd magad!Tudod miért választom ezt??!!A felvágás eszembe se jutott...Azért,mert a rendes,gombos mobilok is ugyanennyibe kerülnek,(legalábbis,ami nkem tetszetős)és akkor inkább érintőképernyő!Ráadásul azért,mert ez új és érdekes,és egyébként sem ismersz,hogy megítélj!
2010. febr. 7. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Bocsánat, nem rád céloztam, de már nagyon unom ezeket a kérdéseket.

A legtöbb kérdés a Samsung S5230/LG KP500/501/502-vel kapcsolatban érkezik. Nagyon unalmas már.

Olvass mobilaréna teszteket. [link]

2010. febr. 7. 18:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Jól van,nem haragszom=)
2010. febr. 7. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem van rá pénzem!!! Mégsem veszek. Ezelőtt 6-7 éve is 100000 forint érték feletti teloval mászkáltam. És akkor mi van??? Nem voltam akkor sem nagyobb ember!!! Most jelenleg nekem is "" csak "" egy LG KP 500-om van. Akkor se és most se verem a mellem.
2010. febr. 7. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:

02-07 16:56

Azért mert valaki nem ilyen gazdag kib.aszott b.uzi mint TE,azért nem kell ezeket az amúgy nem rossz telefonokat lefitymálni?Én szeretem,és nem zavar,hogy a gazdagabb embernek iPhoneja van.De,hogy a te kezedben nem volt még egyik se az tuti.Mert túl olcsó hogy hozzáérj a szent kezeddel.Ilyen majom embereket,mint TI.DÖGÖLJETEK MEG.

Szerintem is jobb az S5230.

2010. márc. 6. 16:51
 10/10 Kléh Lajos ***** válasza:

Anyám ne süllyedj le az ő szintjére!

Amugy nem tudom de szerintem a samu 5230 asa nem a legjobb választás ebben az árkategóriában.

Mondjuk lg sem:) Ennyiért illetve + 3-4 ezerért már mondjuk kapsz pulse minit ami androidos de ha az nem jön be akkor wifis telót tuti kapsz és azért ez nem hátrány!!!!!

2011. febr. 24. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!