Samsung Galaxy Ace 4-ről vélemények?
Figyelt kérdés
Kérdések:
Gyors-e
Van-e(lesz)rá Android 5.0 ami kihasználja a 64 bit-es procit?
Mekkora a felhasználható tárhely 8-ból?
Fénykép minőség?
Kép minőség?
Alapanyag összetétel pl:recseg-e ha a kezedbe fogod és egy picit erősebben megnyomod pl a két szélét?
Játékokra alkalmas-e
2015. jan. 17. 17:11
1/12 A kérdező kommentje:
Bocsi a rossz helyesírásért,tabon írtam!
2015. jan. 17. 17:14
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Nagyon meglepodnek ha kapna Android 5-t. Amugy nem rossz telo, de en biztos nem vennem...
4/12 A kérdező kommentje:
#2 100% hogy fog kapni android 5.0-át mert 64 bit-es chip-et pont azért tették bele hogy kihasználja majd az új android verziót!
2015. jan. 17. 20:14
5/12 anonim válasza:
szerintem nagyon jó teló. én 30-ért vettem feltöltőset két hetes korában.
6/12 anonim válasza:
Tudsz kuldeni egy linket, ami ezt megerositi, mert en sehogy sem talalok?
7/12 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetném hogy melyik szolgáltatónál vetted?
2015. jan. 17. 20:41
8/12 anonim válasza:
Világbajnok telefon. Annyi a titok, hogy az amoled kijelzőket TILOS max fényerőn használni huzamosabb ideig, mert beég. (kültéren felveheted, de félfényerőn is simán olvasható napfényben is). 5.0 nem hiszem hogy lesz, tárhelyből asszem 5 giga környéke (de bővíthető), kamerája nem a legjobb, a kijelzője korrekt, összeszerelési minőség példás.
9/12 I3u[R]n válasza:
Na de miért nem lesz android 5.0?! Ace 3 ra lesz, erre meg nem. Miért?!
10/12 anonim válasza:
Miért ne lenne frissítés majd?
3GB-ot elvesz a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!